myTaste.se

Bra och mindre bra

God kväll, fin!
 
Har du haft en fin dag? Solen har strålat över huvudstaden och tempen var riktigt underbar när jag gick från jobbet idag. Så varmt och skönt och solglajorna åkte på. Sååååå najs! Idag var vi lite rebelliska och grillade till middag. En underbar älgstek som skivades, marinerades och grillades. Till det grillad halloumi, grillad majskolv, klyftpotatis, sallad och kall beasås (gjord av crème fraiche). Jag dog nästan middagsdöden så gott det var. Ingen bild fick jag, jag var så hungrig. Haha.
 
När middagen var klar och sonen i säng så begav jag mig ut för att springa igen. Det var tungt, tungt, men jag tog mig runt trots att jag var tvungen att gå en hel del. För mig är det flåset som begränsar mig. Jag måste få bättre kondition om det ska börja hända något, men det kommer det väl att föra om jag fortsätter såhär. Mitt mål är att springa 2-3 ggr/vecka och jag vill få in ett pass styrka också/vecka. Har inte varit på gymmet på evigheter känns det som, och jag saknar det.Lite bra musik i lurarna, och jag mår bra. Det här är en av de bra låtarna jag lyssnar till när jag springer:
Kent. ÄLSKAR Kent, och blev så bedrövad när de sade att de skulle lägga av. Men jag har biljetter till deras näst sista spelning här i Sthlm, så det känns bra att få se dem en sista gång.