myTaste.se

En toppen(fre-)dag

Har ni haft en bra dag? 
 
Min fredag har fyllts av jobb, och min sista lektion från 15,15-17 borde ju kännas blytung att göra en fredag, men det brukar bli en riktigt bra lektion eftersom den klassen är så fruktansvärt rolig. Det blir alltid en massa "underbältet-humor" och det blir tramsigt och så himla härligt roligt.
 
Övriga familjen åt pizza idag, men jag åt en ljuvlig sallad med kräftstjärtar, avocado, oliver, ägg, grönsaker (förstås), lök, olivolja, citronsaft, dill och Herbamare och svartpeppar. Så sjukt gott. Till det ett stort glas vatten och till efterrätt 2 dadlar och ett äpple. Har just sett en dokumentär om Michael Jackson, och det är helt otroligt hur duktig han var redan från början. Jäklar i min lilla låda vilken röst!

Så glad också att vågen är tillbaka på samma vikt som jag hade innan påsk. Nu ska jag verkligen försöka komma ner lite till innan det är dags att åka till Grekland om 4 veckor, då lär det ju bli massa god mat och god dryck som renderar i vikt uppåt igen. Jaja, det är morgondagens problem.
 
Nu är det dags att sova.