Tacopizza
Här sitter jag och är så trött så jag knappt vet vad jag heter. Dags att lägga sig med andra ord. Var ute och promenerade idag med sonen, och trots att han bara är nio år så har han ett ganska bra tempo i sina steg så jag fick öka på för att hinna med honom, haha. Tokfrans. Skönt att vara ute och röra på sig i alla fall när solen lyste och det var sådär vårhärligt ute med nästan 5 plusgrader och fåglar som kvittrade i träden. Både sonen och jag njöt för fullt.
Till lunch idag gjorde jag en minipizza av tacoresterna från igår. Ett glutenfritt tortillabröd (recept HÄR) smetades in med 1,5 tsk chilisås. Sedan tacofärs, majs, lök och ost som ströddes över. Värms en stund i micron och serveras med goda grönsaker. Jag tog lite salladsblad, strimlad blekselleri, ärtskott, rödkål, tomater och en halv avocado. Jättegott!