myTaste.se

Tillbaka från Grekland - ett år äldre (och visare?)

 
Så åkte vi iväg till Zakynthos för att fira själva dagen där och det blev en jättebra resa. Vädret var bra förutom de sista två dagarna då det regnade och vi inte kunde vara ute och sola. Vi hyrde bil och åkte runt på ön på egen hand, och det var riktigt trevligt att slippa bli föst som en skock får som man annars skulle blivit om man åkt på utfärder med resebolaget. Mycket trevligare att åka själva och göra avstickare när vi kände för det. 
 
Maten var genomgående supergod, och drycken likaså (haha). Jag blev ordentligt firad, och nu känns det bara bra att ha blivit ett år äldre.
På väg till födelsedagsmiddag ute på restaurang. Väskan i handen fick jag av dottern. En Michael Kors (som jag ällllskar).

Vackra kvällsvyer från stranden.

Jodå, det blev lite träning också. Haha. En omgång minigolf som gick så fenomenalt uselt så det måste ha gått till världshistorien.

Vi åkte ut och tittade på havssköldpaddor. Det är inte säsong så de är svåra att se nu, men vi lyckades se några st i alla fall. Inringad är en sköldis som kommer upp och andas lite snabbt. Jag blev så rörd så jag blev tårögd eftersom jag är väldigt förtjust i sköldisar.


Så vacker ö! Bilderna gör inte vyerna rättvisa. De måste upplevas.

Ett ca 2500 år gammalt olivträd. Helt otroligt. Tänk när trädet var ungt, hur såg det ut där då? Då var inte ens Jesus född... Det är hisnande att tänka sig vad det trädet "sett och hört". Tänk om det kunde berätta...


Huset vi bodde i. Egen pool och allt. Inte helt fel.

Grekisk yoghurt och honung. Men Guuuuud så gott!


Citronträd överallt.
 
Ja, det var bara några bilder. Nu ska jag försöka detoxa från socker och vetemjöl och allt annat gott och onyttigt. Fast först ska jag bara njuta ett par dagar till...