myTaste.se
Desserter, Frukost, Glutenfritt, Mellanmål Banan, Bananpannkaka, Dadelsirap, Kvarg

Lyxig lördagsfrukost

God förmiddag, fina du.
 
Hoppas nattsömnen varit god? Jag har sovit ovanligt bra, men eftersom jag ligger back så mycket i sömnen så är jag sjukt trött ändå. Jobbigt, men det blir en ganska lugn dag ändå idag då sonen fortfarande är sjuk med halsont.
 
Idag passade jag på att göra min nya favvofrulle: bananpannkakor. Jag gillade inte detta tidigare, men nu tycker jag att det är otroligt gott. Dessutom ganska snabbgjort och enkelt. Det gillar jag. Insåg att den vita kvargen "smälte in" i tallriken när jag kollade igenom bilderna efteråt! Haha. Suck. Inget att göra något åt, eftersom maten var uppäten så jag kunde inte göra om. Ni får stå ut med det. Jag har aldrig påstått att jag är en mästerfotograf(önskar jag vore det), men jag lär mig mer och mer.
 En ekologisk banan mosas och blandas med ett ekologiskt ägg. Stek i kokosolja på medelvärme och vänd flera gånger. Jag tycker det är lättast om man gör små plättar i stekpannan, då blir de enklare att hantera och vända. Servera med bär, frukt, kvarg, valfri grädde, nötter... Bara du sätter dina gränser för vad du vill ha till beroende på tycke och smak. Jag hade hallon och svarta vinbär som jag tinade lätt i mikron, vaniljkvarg och så ringlade jag lite dadelsirap över för att lyxa till det lite såhär på lördagen.
 
Hoppas ni får en underbar lördag! Jag ska ta och baka lite nu. Tjohoo!